מסעדת ארטמיט Artmeat ברמת גן
בארטמיט מתמחים באמנות הבשרים. נתחי הבשר האיכותיים נבחרים ומטופלים בקצביה הפרטית של המסעדה בקפידה וללא פשרות מתוך מחוייבות להעניק חווית בשר משובחת ומדויקת באיכות הגבוהה ביותר.
מקור הבשר בעדרים מקומיים מובחרים מרמת הגולן. הנתחים מיושנים בקצביה הפרטית של ארטמיט, בתנאים אופטימליים וטבעיים ובתפעול קצב מומחה. התוצאה היא בשר איכותי מעולה ועסיסי הצלוי בהתאם לבקשת הסועד.
לצד הבשרים מוצע תפריט יינות עשיר ומשובח המותאם למנות וכן תפריט מגוון של מנות קלאסיות העשויות בדיוק. בארטמיט מאמינים בעבודה עם חומרי הגלם הטובים ביותר. טריים ומשתנים בהתאים לעונות השנה. ובהקפדה על הפרטים הקטנים לליווי החוויה המושלמת - ייצור ביתי של נקניקיות ומנות ייחודיות, אפיית לחם מדי יום במקום, ושירות נעים מנוסה ומקצועי.
רוב הסועדים במקום הינם חובשי כיפה או מהמגזר הדתי אבל לא רק, והמסעדה הזו טעימה ביותר וכשרה ביותר.
המסעדה כשרה למהדרין בהשגחת הרב מחפוד שליט"א, בד"ץ "יורה דעה".