מסעדת מיקוני תל אביב

דרוג הגולשים: 
4
ממוצע: 4 (דרוג 1)
כתובת: 
אבן גבירול 20
עיר: 
תל אביב יפו
אזור בארץ:
סוג המסעדה:
מחיר לסועד:
שעות פעילות: 
א' - ה' 12:00 - 0:00 ו' 12:00 - כניסת שבת ש' צאת שבת - 0:00
כשרות: 
כשר
טלפון: 
03-691633

מיקוני היא מסעדה בסגנון יפני - ברזילאי, המציעה מנה שכמותה טרם נראתה בישראל: רול סושי ברזילאי.
המנות, מגולגות בניירות אצה אשר עברו תהליך מיוחד, ולכל אחת מהן עולם טעמים משלה.
במיקוני תוכלו לפגוש מרקמים, קומבינציות וניגודים, כולם עטופים באצה הפריכה והייחודית לצד רטבים העשויים במקום, התורמים להנאה הכללית מהטעמים, הצבעים והמקום.
ואם לקצר - הפלאפל של הסושי. סושי שמותאם במיוחד לחיך ולקצב הישראלי.

המקום - תל אביבי נעים ונחמד
האוכל - מעולה
המחיר - נמוך יחסית לתמורה. מנות גדולות ולא יקרות.
השירות - יעיל

קונוס ברזילאי בתל אביב

דרוגי-גולשים

התמונה של שוש חזן גרינברג

4
למיקוני יש מיקום מעולה- רחוב אבן גבירול בתל אביב. המסעדה עצמה קטנה, והבחירה רבה. המוטו שלהם הוא "סושי בלאפה" - סושי שמבוסס על דף שלם של אורז. ראשית צריך לבחור את צורת ההגשה- קונוס, רול או "בול" (קערה). אחר כך בוחרים את התוכן - דגים , פירות ים, עוף או צמחוני, ואז התוספות - ירקות חמים וקרים,והרבה סוגי רטבים. אין טעם להמליץ על צירוף זה או אחר מכיוון שיש המון אפשרויות וכל אחד בוחר לפי טעמו. טיפ - לא להפסיד את צ'יפס הבטטה. מנות ה"בול" (קערה) נדיבות מאד והאוכל מוגש בכלים חד פעמיים כך שאפשר לקנות וללכת. כשאנחנו היינו היה רק קינוח אחד בשם "מתוקוני" עם קרם פטיסיאר, פירות העונה מקורמלים, פקנים וקצפת - תענוג. אני לא יודעת אם יש להם עדיין.
דרוגים ומקומות קרובים
התמונה של שוש חזן גרינברג

4
למיקוני יש מיקום מעולה- רחוב אבן גבירול בתל אביב. המסעדה עצמה קטנה, והבחירה רבה. המוטו שלהם הוא "סושי בלאפה" - סושי שמבוסס על דף שלם של אורז. ראשית צריך לבחור את צורת ההגשה- קונוס, רול או "בול" (קערה). אחר כך בוחרים את התוכן - דגים , פירות ים, עוף או צמחוני, ואז התוספות - ירקות חמים וקרים,והרבה סוגי רטבים. אין טעם להמליץ על צירוף זה או אחר מכיוון שיש המון אפשרויות וכל אחד בוחר לפי טעמו. טיפ - לא להפסיד את צ'יפס הבטטה. מנות ה"בול" (קערה) נדיבות מאד והאוכל מוגש בכלים חד פעמיים כך שאפשר לקנות וללכת. כשאנחנו היינו היה רק קינוח אחד בשם "מתוקוני" עם קרם פטיסיאר, פירות העונה מקורמלים, פקנים וקצפת - תענוג. אני לא יודעת אם יש להם עדיין.