בית הבירה פס בקיבוץ גשור
מבשלת בירה ופאב מקומי תוסס - מול נוף הכנרת, בלב הרי גולן, בקיבוץ גשור.
חלום בית הבירה של האחים חגי ואור פס, החל בחדר האוכל הישן שח הקיבוץ. בשנת 2010 התחילו לבשל בירה ביתית טרייה שהפכה להצלחה.
מבשלת בוטיק
האחים פס מייצרים בירת בוטיק בעבודת יד, עם המון אהבה ודיוק, תוך הקפדה על חומרי הגלם האיכותיים ביותר מאירופה בשילוב עם מים טהורים ממעיינות רמת הגולן.
במבשלת מיוצרים כ-2,000 ליטרים של בירה טרייה כל חודש.
הבירות של פס
בבית הבירה פס מייצרים באופן קבוע שלושה סוגי בירות:
- FassWheat – בירת חיטה בהירה, קלילה ועדינה. 5.6%
- FassLager – בירת לאגר אדמונית, עשירה בטעמי לתת. 5.6%
- FassPorter – בירת פורטר כהה בסגנון אנגלי, בעלת טעמים קלויים עמוקים. 4.8%
לצד הסוגים הקבועים תוכלו להינות מפעם לפעם מבירות "ספיישל" במהדרות משתנות, מתובלות בטעמים יחודיים, שמתבשלות להן כאן בבית הבירה.
שישי ומוצאי שבת בבית הבירה פס
בימי שישי מגישים אצל פס חומוס, לצד תפריט שכולל נשנושים - כמו אדממה ונאצ'וס, מנות חמות מהתנור - פוטטוס, כנפיים ועוד, סלטים רעננים, כריכים מושקעים וכמובן בירה בוטיק היישר מהחבית. המקום כשר בהשגחת הרבנות האזורית רמת הגולן.
במוצאי שבת - במה פתוחה עם הופעות חיות של אמנים, או ערבי שירה בציבור.
המקום נותן במה לאמנים מתחילים ומוכרים ומוביל את חיי הלילה באזור עם קהל קבוע ואוהד. ניתן לערוך אירועים פרטיים.