מוזס גריל בר בשדרות רוטשילד בתל אביב
על חורבותיה של מסעדת הבשרים המשובחת של שנות התשעים:" מנדלבאום ובירנבאום", קמה לה רשת מוזס המבורגרים ,שסניף הדגל שלה הוא הסניף בשדרות רוטשילד.
כניסתה של אגדיר לשוק ההמבורגרים בארץ, שלא לומר המצאתו של המבורגר המעצבים על ידה, לא איחרה לתפוס את עיני המתחרים ומוזס מיצבה את עצמה כמתחרה הרצינית הראשונה בתחום, אחריה באו נוספות. בלאק.
על מנת להגיש המבורגר טוב ומשובח לא צריך להיות מדען טילים,סוד הכנתו של המוצר פשוט ואם שומרים על כמה כללי ברזל כגון טחינת תערובת מדוייקת של בשר טרי מחלקים שונים, תיבול מינימאלי פשוט ונכון וצליה מדוייקת על הגריל הרי שגם אתם יכולים לפתוח בר המבורגרים טוב.
על מנת לייצר את השונות בינה לבין אגדיר, טרחו במוזס על עיצוב הולם ויחודי למקום המתייחס למיקומו הפנטסטי בשדרה, עושה לה כבוד מצד אחד ומאידך משתמש בכל יתרונותיה המצודדים על מנת שהמקום עצמו יהפוך לכזה.
חלקה הפנימי של המסעדה, מזכיר בצורה חשודה מדי את מסעדת מנדלבום ובירנבאום המקורית ותחושה מסויימת של דז'ה וו אופפת את היושבים בו. גאוות המקום היא סיפון העץ המפואר התוחם את כל איזורי הישיבה בחוץ והנוי המטופח המקיף את המסעדה.
כל אלה, בשילוב מארחות מקסימות, ותור גועש של אנשים שבאים לאכול את האוכל הסביר+ שמציע מוזס בשילוב עניין הלראות ולהיראות של ישיבה בשדרות רוטשילד בחלקה האופנתי ביות,ר עושים את שלהם והמקום הזה עמוס לעייפה כמעט תמיד.
מוזס הלכו על העניין בגדול. רצוי להזמין שם מקום מראש אם אתם רוצים שיהיה לכם מקום ישיבה בערב שלא לדבר על סופי השבוע- מי שאוהב את המסעדות שלו "מראש", מוזמן לעשות זאת. הבשרים במוזס טובים גם אם לא ממש מצדיקים מחירים הגבוהים בעשרים אחוזים לערך מן המתחרים.
אני חושב שרעין הזמנת מקום מראש, בשביל לאכול המבורגר, נוטל את העוקץ מן ההנאה והמקום, על האיכויות הסבירות שהוא מציע מעט יקר לנישה בה הוא פועל. יש במוזס גם תפריט בשרים אחר עשיר ומגוון שגם הוא טוב, גם אם לא טוב במיוחד ויתכן שהוא תירוץ הולם לענין המחירים והגישה הפלצנית משהו האופפת את המקום.
כך או כך, למעוניינים לשלב המבורגר לילי באווירה קוסמופוליטית משהו מדובר בשילוב מנצח.
דרוגי-גולשים
המבורגר טוב