פלאפל התאומים בגבעתיים
פלאפל התאומים הוא אחד המוסדות הקולינארים המפורסמים של העיר גבעתיים.
כיוון שהוא ממוקם ברחוב שחציו האחד משוייך לגבעתיים והשני לרמת גן יש שטוענים שמדובר במוסד בין לאומי חוצה גבולות.
פלאפל טוב צריך להיות מוכן מתערובת נכונה וטרייה שלא תכלול יותר מדי חומוס ולא תתקמצן במרכיבים משפרי טעם כמו כוסברה והכי חשוב צריך לטגן לכם אותו מול העיניים ולא להגיש לכם אותו קר פושר.
הטריות היא סוד הטעם במאכל הלא מתוחכם והכל כך טעים הזה ואצל זוג האחים התימנים המכונים התאומים תמיד מקפידים על כל המרכיבים הנכונים שמייצרים פלאפל אלמותי ומדוייק.
יקבלו אתכם בכדור חם שיוגש לכם מתנה בעוד אתם ממתינים להכנתה של המנה שלכם. אף פעם לא יגישו לכם את הפלאפל קר ומכונה אימתנית שיורה כדורים אל תוך השמן המבעבע תדגים לכם שהכול טרי טרי.
תוספות רגילו ומקובלות ילוו את המנה, כרוב, סלט בלי יותר מדי עגבניות כאשר הן יקרות ועוד מגוון תוספות להוספה עצמית כגון טחינה חריף וכל מה שמסביב.
אפשר לקנות גם שקית רק עם שישה כדורים או שנים עשר אם אתם רוצים להרגיש שלא מדובר בחטא גדול מדי נוטף הררי טחינה והכי כדאי לאכול במקום למרות שהם יסכימו לארוז לכם מבלי להתמרמר.
הצומת רועשת וגועשת כיאה לכל פלאפליה הממוקמת במקום מרכזי, על כל תור משתלטים בזמן סביר במיוחד. ואם לא מתאפקים לוקחים עוד חצי מנה ואז מרגישים שהתפוצצתם.
זו לא מנת הפלאפל הזולה בעולם, אבל פלאפל הוא זול ביסודו וזכותם של התאומים למכור אותו במעל עשרה שקלים, עדין מדובר בארוחה הזולה ביותר בעיר במחיר סביר מאד שעם שתיה לא תעבור את העשרים שקל.
התאומים נחמדים מאד, הם לא עובדים בשבת ובחול המועד סוכות הם סגורים כל הזמן.
הם התאומים הכי דומים שראיתם ומי שמכיר אותם המון שנים לא יכול שלא להשתאות מכך שתמיד כשתגיעו לשם תראו אותם עומדים ביחד באותם מיקומים ובכל פעם שצומחת לאחד שערה לבנה, ככה גם לשני.
חם טעים ובלי בלבולי שכל.
דרוגי-גולשים
הכי טעים הכי נקי
פלאפל בינוני במחיר לא זול
פלאפל של פעם
פלאפל אבקתי