מסעדת צ'ופ צ'ופ בהוד השרון
בלילות החורף בכפרים נידחים באירופה, מניחים התושבים נתחי בשר עסיסיים מעל לארובת הבית המעלה את עשן האח, וכך הם מכינים בשר מעושן ועשוי היטב.
עישון בשר בישראל הוא משימה מורכבת יותר, כי מזג האוויר החם משנה את כללי המשחק.
חובבי הבשר המעושן ישמחו תמיד לשמוע על מסעדת בשרים חדשה שנפתחה, במיוחד כשמדובר במקום המתמחה בעישון בשר. צ'ופ צ'ופ בהוד השרון היא בהחלט אחת כזו.
היא ממוקמת בסימטה קטנה היוצאת מדרך רמתיים- רחוב העיר הראשי. המסעדה קטנה וחמימה, במרכזה בר עץ עם שולחנות גבוהים, ומקומות ישיבה בפנים או ברחבה שבחוץ.
בתפריט של צ'ופ צ'ופ כשישה סוגי נתחים של בשר מעושן: אסאדו, אנטריקוט, סינטה, חזה אווז, חזה בקר וחזה הודו.
ההגשה מתחלקת לכמה סוגים: בתוך ג'בטת שאור, מעל לחם פרנה או בהגשה מפוארת ומדויקת מעל לתפוח אדמה ובטטה אפויים במלח גס.
מנת הדגל היא ה"צ'ופ מיקס" – שילוב מושלם בין אסאדו, חזה בקר וחזה הודו על הפלאנצ'ה בג'בטה או בצלחת.
השף מור בק, יועץ קולינרי ומומחה לבשר, מפליא לשדך בין הג'בטות, הבשר על נוזליו הטבעיים, ורטבי השף המיוחדים- ביניהם רסק לימונים כבושים - מעולה, צ'ימיצ'ורי עדין אך עוקצני, מיונז ווסאבי מקפיץ, בלסמי מצומצם, ועוד.
נתחי הבקר, הצאן והעוף העשויים בגריל ועישון חם פרוסים דק-דק ומוקפצים במקצועיות זריזה על הפלנצ'ה, לעינכם במטבח הפתוח, יחד עם בצל סגול, ציר בקר ויין.
מסעדת צ'ופ צ'ופ היא מעשנת בשרים כשרה בהשגחת רבנות הוד השרון, ומשתמשת בבשר חלק וטבעי ללא תוספת חומרי טעם וריח.
המסעדה מגישה יינות בוטיק ישראליים ממיטב היקבים, ובירות תוצרת הארץ ממיטב המבשלות.
עסקיות הצהריים מוגשות עד השעה 17:00.
ניתן לקיים אירועי קייטרינג אסאדו.
המסעדה מופיעה גם בשוק האוכל בדיזינגוף סנטר, תל אביב מידי יום שישי.