מסעדת הבית האדום
אחד מהדברים הכי חשובים בשיפודיה - הוא כמות האנשים המבקרים בה.
למה? כי שיפודיה - כמה שהיא יותר עמוסה, ככה הבשרים והסלטים יותר טריים.
מסעדת הבית האדום בנס ציונה עוברת את מבחן העומס בכבוד: המקום עובד, ועובד חזק.
מבחר המנות במקום מציע מגוון גדול מאוד של בשרים על האש, רובם בשיפודים, לצד סלטים טריים ופיתות טריות.
הכל היה טעים טעים, טרי טרי. במיוחד הפרגיות.
המקום: גדול ומרווח, אבל בשעות העומס הרבה אנשים.
החניה: בשפע
האוכל: בסיסי, טרי מאוד וטעים
השירות: יעיל ואפקטיבי
המחירים: סטנדרטיים
מומלץ למי שאוהב בשר על האש.
פלאפל סוף הדרך ברמלה
פלאפל סוף הדרך ברמלה הוא דוכן פלאפל משובח הפועל בשיטה הישראלית המיתולוגית של אכול כפי יכולתך.
למידע נוסף...יאמי יאמי רמלה
"יאמי יאמי" היא סנדוויצ'יית בשר איכותית, קטנה ומקסימה ברמלה. האוירה מקסימה, חמימה ושכונתית.
למידע נוסף...חומוס חליל בעיר העתיקה רמלה
. ישנן הרבה חומוסיות מצויינות בארץ ואנו לא מתיימרים לקבוע מיהי הטובה ביותר, אבל חומוס חליל משתייכת ללא ספק לקבוצת העילית של החומוסיות בארץ.
למידע נוסף...מעדניית מקור הגבינה בשוק רמלה
מעדניית מקור הגבינה היא ללא ספק המעדניה הטובה ביותר בשוק רמלה, ויש שיגידו אף בארץ כולה. באיכות, בטעם, במבחר, בשירות ובמחיר.
למידע נוסף...
דרוגי-גולשים
טוב מאד, גם לחובבי סלטים
מיקום מצויין, טרי ונקי. שירות
טעים וטרי
עמודים