מסעדת טרנטינו מרכז עזריאלי תל אביב

דרוג הגולשים: 
5
ממוצע: 5 (דרוג 1)
כתובת: 
מנחם בגין 130 (מרכז עזריאלי)
עיר: 
תל אביב יפו
אזור בארץ:
מחיר לסועד:
שעות פעילות: 
א, ב, ג, ד, ה 22:00-12:00 שישי 15:00-12:00
כשרות: 
כשר
טלפון: 
03-6093877

מסעדה איטלקית חלבית וכשרה עם תפריט הכולל דגים ומקבל השראה מכל קצוות איטליה- מהצפון של החמאה עד הדרום של השמן זית.

התפריט מציג לחם הנאפה במקום בתנור אבן, פסטה ממחוז אמיליה רומנה בצפון טוסקנה, ריזוטו משדות האורז העשירים של טורינו, חומץ בלסמי ממודנה, ארטישוק מהשדות של פרברי רומא ומילאנו ושמן זית טוסקני איכותי מפירנצה.

הפיצות עצמן טובות מאד וניכרת הקפדה על חומרי הגלם המשובחים במקום.

מסעדת טרנטינו מרכז עזריאלי תל אביב

דרוגי-גולשים

התמונה של שוש חזן גרינברג

5
המקום מעוצב באווירה איטלקית ייחודית, ובצורה כזו שיהיה מנותק מהמולת הקניון וכולל חלונות גדולים הפורסים את תל אביב הסואנת מתחת. הסניף הוא חלק מרשת "טרנטינו" בבעלות איש העסקים איציק אדרי, והוא הסניף הכשר היחיד ברשת, וגם היחיד שהוא חלבי בלבד, עם תפריט מועשר למשל בתוספת של מנות דגים שונות ומקוריות. מנהלת המקום הסבירה לנו כי היות והסניף משרת הרבה מעובדי המגדלים בסביבה, והם סועדים קבועים, יש תפריטים משתנים כדי לגוון במנות חדשות ומפתיעות. הומלץ לנו לנסות את מנות הדגים, בעיקר את מנת הדגל - פילה סלמון טרי בחמאה לימונית עם פטוצ'יני בצד, כשאפשר לבחור כל פסטה וכל רוטב כך שאפשר במקביל לטעום גם מבחר מהפסטה. מנות מומלצות - "סופלי". - "כדורי ריזוטו במילוי גבינת מוצרלה , מתובלים, מטוגנים ומוגשים עם רוטב צ'ילי ולימון כבוש פיקנטי" (39 שקלים לארבע יחידות, שרשומות בתפריט כ"חובה לנסות!!!!!". (סימני הקריאה במקור). מדובר במנה חמודה מאד, הכדורים הגיעו לוהטים. רביולי תרד וריקוטה" – 61 שקלים- מנה ענוגה שביקשתי וקיבלתי ברוטב שמנת שחיתותי. ספגטי שוקולד" שכלל מוס שוקולד חלב ומעל ספגטי עשוי קרם שוקולד לבן (36 שקלים). מנות ילדים וחוברות צביעה.
דרוגים ומקומות קרובים
התמונה של שוש חזן גרינברג

5
המקום מעוצב באווירה איטלקית ייחודית, ובצורה כזו שיהיה מנותק מהמולת הקניון וכולל חלונות גדולים הפורסים את תל אביב הסואנת מתחת. הסניף הוא חלק מרשת "טרנטינו" בבעלות איש העסקים איציק אדרי, והוא הסניף הכשר היחיד ברשת, וגם היחיד שהוא חלבי בלבד, עם תפריט מועשר למשל בתוספת של מנות דגים שונות ומקוריות. מנהלת המקום הסבירה לנו כי היות והסניף משרת הרבה מעובדי המגדלים בסביבה, והם סועדים קבועים, יש תפריטים משתנים כדי לגוון במנות חדשות ומפתיעות. הומלץ לנו לנסות את מנות הדגים, בעיקר את מנת הדגל - פילה סלמון טרי בחמאה לימונית עם פטוצ'יני בצד, כשאפשר לבחור כל פסטה וכל רוטב כך שאפשר במקביל לטעום גם מבחר מהפסטה. מנות מומלצות - "סופלי". - "כדורי ריזוטו במילוי גבינת מוצרלה , מתובלים, מטוגנים ומוגשים עם רוטב צ'ילי ולימון כבוש פיקנטי" (39 שקלים לארבע יחידות, שרשומות בתפריט כ"חובה לנסות!!!!!". (סימני הקריאה במקור). מדובר במנה חמודה מאד, הכדורים הגיעו לוהטים. רביולי תרד וריקוטה" – 61 שקלים- מנה ענוגה שביקשתי וקיבלתי ברוטב שמנת שחיתותי. ספגטי שוקולד" שכלל מוס שוקולד חלב ומעל ספגטי עשוי קרם שוקולד לבן (36 שקלים). מנות ילדים וחוברות צביעה.