מסעדת ג'אפניקה ברמת החייל
עד לפני כמה שנים מי שרצה לאכול סושי בישראל, היה צריך לקחת משכנתה קטנה לפני היציאה למסעדה, ולבחור אחת מארבע מסעדות מתמחות בתחום. כמי שמורגלת באכילת סושי טעים ולא יקר במקומות אחרים בעולם, תמיד תמהתי על חוסר התפתחות הענף בישראל, ושמחתי לגלות כי המצג משתנה, ומהר!.
בזמן האחרון יש טרנד של סושיות לא יקרות (לא יקר זה מושג יחסי כמובן, כאן אני מתייחסת לתמחור הסושי לפני כמה שנים בהשוואה) אשר מציעות מבחר נאה של מנות אוריינטליות במחירים שווים לכל נפש.
רשת מסעדות ג'פניקה היא אחת מחלוצות התחום, וככזו היא זוכה לתהילה רבה בתחומה.
בצהרי יום שישי ביקרנו את סניף ג'פניקה אשר ברמת החייל לארוחת צהריים משפחתית עם הגדול שבילדינו.
המסעדה מעוצבת בסגנון מינימליסטי, עם הרבה אור ונקיון.
את התפריט מצאנו כמין פיוז'ן לא מוגדר של סושי ונודלס בכיוון ישראלי, והוא אוכלס על ידי מנות שלא מוגשות במסעדות הסושי היותר יוקרתיות, כמו סושי מטוגן וסנדוויץ' סושי.
המנות היו טעימות ומוצלחות, לא ברמת טעם ואסתטיקה של מסעדה יקרה, אבל בהחלט גדולות וטעימות. חסידי סושי גדולים (כמוני) יכולים להתאכזב בגלל עודף היצירתיות הישראלית שבתפריט, אבל אלה המעוניינים לאכול ארוחה טעימה ומשביעה במקום בו יש גם מנות מתאימות לילדים - יהנו בהחלט.
לצערנו המסעדה היתה עמוסה מאוד, מה שהקשה על המלצרים במקום לתת שרות טוב, ויצר הרבה רעש בחלל המסעדה.
לסיכום: טעים, לא יקר, אבל לא בדיוק סושי.
בשבע השנים בהן הוא קיים, כבש לו מועדון גולדסטאר זאפה תל אביב מעמד של מועדון הופעות בינלאומי ושדרג את סצנת מועדוני ההופעות הישראלית לרמה המקובלת בערים מקבילות באירופה וארה”ב
למידע נוסף...אגם אקולוגי, גשרי טיפוס לפסגות העצים, השפרצת מים, גינה לכלבים, כושר, ועוד בפארק חדש ומיוחד
למידע נוסף..."Spices כלים וטעמים" היא רשת המרכזים הקולינריים המובילה בישראל לתרבות הבישול, האפייה והאירוח, המציעה את כל הדרוש בתחומי הבישול, האפייה והאירוח: כלים, אביזרים, חומרי גלם לבישול, תבלינים, תערובות קפה
למידע נוסף...ספא ארמון החמאם נראה כממלכה קסומה בעיצוב מיוחד של עיר מלכים בסגנון רומי, איטלקי ותאילנדי.
למידע נוסף...
דרוגי-גולשים
סושי טעים וזול
חביב אבל לא נפלתי
מקום נחמד
טעים, טרי ונחמד לשבת שם.
לא להיט בכלל
עמודים