מסעדת מי ומי בתל אביב
כבודה של אחת הסטקייות הוותיקות והמעולות ביותר של תל אביב נשמר ביציבות כך נראה לאורך השנים.
מסעדת "מי ומי" אשר בדרך פתח תקווה שבתל אביב, זעירה אומנם, אבל ותיקה כמו הרחוב עצמו ועם השנים היא צופה בשקט בטוח במסעדות בסביבתה מחליפות בעלים וידיים, בוחנת את האופנות המשתנות בשוק מסעדות הגורמה התל אביביות וניצבת בטוחה בשלה עם אותו התפריט ועוברת לעוד עשור חדש, בדיוק כפי שהייתה ומנצחת באותם הכלים.
הקרב ההיסטורי בין מסעדת ה"מי ומי" למסעדת מפגש הסטייק שהגיחה לרחוב שנים אחריה, שינתה מיקום ולאחר מכן חזרה בה הוכרע ברמת ההמונים. ה"מי ומי" שהייתה ותיקה יותר בחרה להישאר אליטיסטית ולעמוד בפרץ ההתמנגלות התל אביבית ולא להוריד מחירים, לשנות תפריטים או את עיצוב המסעדה.
כשמגיעים אל פתחה קשה לרגע לחשוב שמדובר באימפריה כל כך ותיקה ויציבה. המסעדה היא בגדול של חנות לא גדולה במיוחד ועיצובה הספרטני חמים וחם. הגם שלא שונה בו דבר במשך השנים, הגריל במרכזה ושולחנות העץ הכבדים והארוכים בצירוף ספסלים גדולים הרי שהיא עברה את מתיחות הפנים הקוסמטיות ההכרחיות הנדרשות במהלך השנים ופשוט בחרה להישאר כפי שהיא.
אפשר לשבת על הבר קרוב למנגליסט ולאכול סטיק בפיתה ואפשר לשבת בשולחנות שמאחור ולהזמין ארוחה של ממש.
אלו היו ונשארו הבשרים הטובים ביותר בתל אביב. ספקי בשר מעולים, סטייק אנטרקוט שדורות של שפים סטייל חיים כהן גדלו עליו ולמדו לשווק אותו טוב יותר הומצא פשוט כאן למולכם. כך גם לגבי סטייק הפילה והסטייק הלבן שהוא מסימני ההיכר של תפריט המקום, כולם מדהימים, נימוחים ולא זולים במיוחד.. מחירם של הסטייקים פרמיום מטפס בקלות מעל לרף מאה השקלים וכך גם לגבי כל המנות האחרות שאינן זולות כלל בהשוואה למסעדות קרובות.
חומוס עם פטריות, חומוס עם צנובר, ופטריות חמות, הן שורה של מנות שאי אפשר בלעדיהן וכדאי לבקש שיקלו לכם את הפיתות שלכם על המנגל שיתפסו טעם והניגוב איתן יהיה טעים יותר.
הקינוח הבסיסי והשווה ביותר בתל אביב נמצא כאן, מוס הבאווריה של ה"מי מי" הוא הטעים בעולם! שימו לב. כן, זו לא טעות. בעולם!
לאכול ולחזור עוד פעם כמה שיותר מהר. למרות החור הלא קטן בכיס.
דרוגי-גולשים
אחלה סטייק
המקום הזה תקוע בעבר ולמרות זאת הכל טעים
סטקייה מעולה