מו מו בר בשר בפתח תקווה
מו מו – בר בשר: מסעדה המגישה בשר טרי ועסיסי, דל שומן, במאפה הבית המוכן במקום.
מנת הדגל של המסעדה היא מעשה מחשבת של שף מקצועי המכילה שילובי טעמים מנצחים בין הבשר, המאפה הירק ורטבי הבית.
מו מו היא מסעדה בשירות עצמי, ההזמנה נלקחת מכם בדלפק ואתם בינתיים מתיישבים לשולחן וממתינים, בעוד שזמן ההכנה הוא כ-7 דקות.
הבשרים מוכנים לעיניכם, בתוספת בצל קצוץ ועל גבי משטח צלייה מקצועי בחום של 300 מעלות, דבר הדורש מינימום שמן.
הבשרים המוגשים הם נתחי אנטריקוט, נתחי חזה עוף (צ'יקן) ונתח צמחוני (פורטבלו).
המנות מוגשות במאפה הבית, או בצלחת- בשר על מצע סלט ירוק. גודל המנה וגודל המאפה- לפי משקל הבשר שבחרתם.
מאפה הבית הוא לחמניה טרייה מקמח לבן, ללא סוכר ושמן, הנאפית במקום. רגע לפני ההגשה חורכים קלות את הלחמניה, מה שמעניק לה קצוות קריספיים. על המאפה מורחים ממבחר רטבי הבית- טריים ומוכנים במקום, לבחירתכם: צ'ימיצ'ורי, איולי, צ'ילי חריף ומתוק, חרדל דיז'ון, וגם- מיונז, קטשופ ועוד.
התפריט מתחלק למנות נפרדות, ארוחות ותוספות.
- המנות הנפרדות לבחירה הן אנטריקוט, חזה עוף, או צמחוני (פורטבלו). הן מוגשות לפי משקלי הבשר השונים, לבחירתכם: 75 גרם (מנת ילדים), 150 גרם, 225 גרם, כפול (300 גרם), משולש (450 גרם), או מרובע – 600 גרם.
- הארוחות גם כן נבחרות לפי גדלי הבשר הנ"ל. כל ארוחה כוללת מנת בשר (אנטריקוט או צ'יקן) במאפה או בסלט, ובתוספת של צ'יפסטיק ולימונדה.
- תוספות בנפרד: ניתן להזמין מנה טרייה של תוספות: -טבעות בצל נהדרות- מוכנות במקום! -צ'יפסטיק- פרוסות תפו"א בשיפוד, גם כן מוכן במקום.
-ניתן לבקש תוספת ביצת עין או פטריות על הבשר.
-ניתן לבקש חמוצים- חופשי
חניה: שעתיים ראשונות ללא תשלום.
סטריליות: המסעדה שמה דגש על ניקיון האוכל וסביבת המסעדה, וכן על טריות הבשר, הירקות, הלחם והרטבים.
שירות משלוחים מהיר ומקצועי.
שיפודי ציפורה במרכז יכין סנטר בפתח תקווה
חווית האכילה בשיפודי ציפורה במרכז יכין, הייתה טרחנית משהו, חסרת השראה ובינונית. כמעט בהתאמה המושלמת לקחת את רעיון אכילת השיפודים בשכונה ולהלביש אותו יפה יותר, אבל לרוקן אותו מתוכן.
למידע נוסף...בליקר בייקרי בפתח תקווה
ניחוחות מאפים טריים שיצאו מהתנור- חנות הדגל של בליקר בייקרי, רשת קונדיטוריות בתי קפה בוטיק בסגנון אירופאי בגובה העיניים.
למידע נוסף...Burgus Burger Bar במרכז יכין בפתח תקווה
, בסקאלת חובבי הבשר בלחמניה, אנחנו יודעים שנשב שם לרוב אם אין מקום באחרות או אם בא לנו לחסוך כמה שקלים בהשוואה לרשתות המתחרות.
אבל בחיים, כך מסתבר, יש לפעמים הפתעות טובות ואחת מהן היא סניף הרשת במרכז יכין בפתח תקווה.
מסעדת גומבה בפתח תקווה
מסעדה איטלקית גדולה וחדשה הנראית ומתנהלת כמו חדר אוכל בשירות עצמי: באים לקופה, מזמינים ומשלמים, וכשהמנות מוכנות - הולכים לדלפק שמול המטבח החשוף ולוקחים את האוכל וסכו"ם.
למידע נוסף...