מסעדת Joise- אשדוד
השף שי קידר הוא שף צעיר האחראי על הקמת כמה מסעדות באשדוד, ולפני כ-6 שנים הוא פתח את ג'ויס, מסעדה וקייטרינג כשרים למהדרין.
לא ניתן להטיל ספק במיומנות הבישול של השף, שלמד קצבות וההתמחות שלו בבשר ניכרת היטב בתפריט המסעדה, שבו תמצאו מנות כמו אנטריקוט, מנת הציידים (רצועות אנטריקוט, פרגיות, חזה עוף וסינטה מוקפצות עם בצל ופטריות בציר בקר מתקתק), מונגוליאן ביף (רצועות אנטריקוט וסינטה מוקפצות עם 2 סוגי בצל מטוגנים למחצה ברוטב מונגולי פיקנטי).
אך בתפריט ישנן מנות לא פחות מוצלחות בסגנון איטלקי, וכלל מגוון פסטות ומנות דגים מוצלחות, מנות פתיחה מיוחדות וכן קינוחים מוצלחים במיוחד.
בשקט בשקט וללא הרבה יחסי ציבור מסתתר לו אחד החופים המוצלחים ללינת לילה באוהל על שפת הים התיכון, חוף ניצנים.
למידע נוסף...