הגבינות של עדנה, משק חפר באבירים
הגבינות של עדנה איננה מסעדה סטנדרטית, למען האמת זו אינה מסעדה כלל וכלל אלה יותר נקודת הצטיידות בגבינות גליליות משובחות המתאימות הן לארוחה במקום או בכל מקום אחר שתבחרו.
במקום בלב מתגורר עדר עיזים לבנות. החלב הטרי והמפוסטר נחלב ונאסף על ידי עדנה ואייל מדי יום ועדנה מכינה ממנו מבחר גדול שלגבונות משובחות טעימות ובריאות במגוון טעמים.
סמוך לבית מחכה לכם פינת מעדנים לקנייה בשרות עצמי! אתם מוזמנים לפתוח את המקרר, לבחור לכם גבינות לטעמכם, שתיה קרה, או יוגורט טרי, לאסוף מן המדך שמן זית גלילי, יין בוטיק בכל ניחוח משכר, ומיני מעדנים מקומיים מעשה בית.
להשאיר כסף בתיבה, לקחת עודף מן התיבה - בכל שעה, מבלי להיות תלויים בשירות. תוכלו לשבת בצל עצי האלון שב"דיר קפה" ולאכול במקום או לקחת איתכם צידה לדרך.
אנחנו טעמנו מהגבינה הצ'רקסית שהייתה פשוט מעולה, ומגבינת הקממבר הפשוטה והאיכותית מאד. מומלץ גם לנסות את היוגורט הטבעי והיוגורט בשלל הטעמים - כולם טעימים מאד.
מדובר במחלבת בוטיק אמיתית - כזו שלא קונה חלב ממקומות אחרים אלה כזו שמכינה את הגבינות רק מחלב העיזים המגודלות בדיר המקומי ונהננות ממזון איכותי ועשיר במיוחדף אין מה להגיד - איכות וטריות ללא פשרות.
עדנה היא אישה חביבה ונעימה המקפידה מאד על תנאי ייצור נאותים, וביקור במחלבה עצמה (אל תגלו לעדנה שאייל הכניס אותנו פנימה) מגלה מקום מצוחצח ומבריק המכבד את בעליו ואת קהל הלקוחות.
מומלץ לקחת גם מעט מוצרים הביתה, אנחנו לא הצלחנו ולמעשה סיימנו את הכל עוד בדרך לבית....
המלצה שלנו, הביאו עימכם לחם או קרקרים מהבית ותוסיפו את הגבינות של עדנה, הרבה יותר מזה הבנאדם באמת לא צריך.
מסעדת מורל באבירים
מסעדת מורל באבירים היא פרי עיצובו ותכנונו של השף והבעלים לירז קריספין (לשעבר שף מסעדת קלודין) והיא מציעה מטבח של בשר ופירות ים בשילוב ניחוחות וטעמים גליליים ישראלים.
למידע נוסף...מסעדת אלומה במעלות תרשיחא
אלומה היא מסעדה ים תיכונית הממוקמת במעלות תרשיחא שבגליל המערבי. מדובר במסעדה חביבה במיוחד המציעה תפריט שף מעניין ומגוון.
למידע נוסף...
דרוגי-גולשים
גבינות בעבודת יד של משק עברי
עמודים