בית הספר לבישול גלילי של ארז קומרובסקי
במצפה מתת שבגליל העליון, בבית המוקף בוסתן אורגני מלמד ארז קומרובסקי את כל סודות הבישול, תוך שימוש בעשבי בר מהגליל, ירקות אורגניים, שמני זית, יינות מתנובת הגליל והמון אהבה לאדמה.
במקום נערכות סדנאות לבישול בשרים, אפיית לחמים, מאפים ירקות, דגים ופירות ים. מתאים מאד כהפעלה זוגית או לקבוצות חברים. שווה לנסוע ולו רק בגלל הנוף המצויין...
מסעדת מורל באבירים
מסעדת מורל באבירים היא פרי עיצובו ותכנונו של השף והבעלים לירז קריספין (לשעבר שף מסעדת קלודין) והיא מציעה מטבח של בשר ופירות ים בשילוב ניחוחות וטעמים גליליים ישראלים.
למידע נוסף...הגבינות של עדנה, משק חפר באבירים
הגבינות של עדנה איננה מסעדה סטנדרטית, למען האמת זו אינה מסעדה כלל וכלל אלה יותר נקודת הצטיידות בגבינות גליליות משובחות המתאימות הן לארוחה במקום או בכל מקום אחר שתבחרו.
למידע נוסף...