מסעדת ארקדיה בירושלים
המסעדה מציגה מטבח ארצישראלי מתוחכם בשילוב טכניקות מן המטבח הצרפתי והמטבח האיטלקי, המשתמש בחומרי גלם ישראליים בלבד עם דגש על מוצרים מאזור ירושלים. המסעדה הזו נחשבת לאחת מהמסעדות הטובות בישראל.
חשוב לדעת כי שף עזרא קדם גם אחראי לגידול רוב המצרכים (הירקות בעיקר) המוגשים במסעדה וזו מתוך תפיסת עולם כוללת וקפדנית השואפת לשליטה מלאה בתהליך הכנת המזון ואופן הגשתו.
בבעלותו של קדם שטח חקלאי בן 9-8 דונם ובו הוא מגדל כחצי מתצרוכת המוצרים של מסעדת "ארקדיה" ואת יתר הסחורה הוא רוכש מחקלאים ברחבי ישראל.
המסעדה איננה כשרה ונחשבת לכור היתוך ועיצוב של רבים מהשפים המובילים בישראל.
מסעדת נגילה בירושלים
כשתסעדו בחצר הציורית כשברקע מוזיקה חיה, רק המרכיבים הטריים יזכירו לכם את השוק ההומה שבסמוך
למידע נוסף...מסעדת המוציא בירושלים
אוכל צפון אפריקאי ביתי בנגיעה המיוחדת של המאסטר שף אבי לוי. מסעדת המוציא בסימטאות ירושלים
למידע נוסף...מסעדת שמולה בירושלים
המסעדה של שמוליק נחמיאס ברחוב אגריפס בירושלים. אוכל ירושלמי כורדי אסלי.
למידע נוסף...שווארמה שוקולד בירושלים
מהפכה מתוקה בעולם השווארמה- על הגריל שיפוד שוקולד ענק, ובלאפה נתחי שוקולד בקצפת, סוכריות, אגוזים ושלל סירופים. כשר.
למידע נוסף...
דרוגי-גולשים
טעים מאוד ויקר
עמודים