מסעדת ארקדיה בירושלים
המסעדה מציגה מטבח ארצישראלי מתוחכם בשילוב טכניקות מן המטבח הצרפתי והמטבח האיטלקי, המשתמש בחומרי גלם ישראליים בלבד עם דגש על מוצרים מאזור ירושלים. המסעדה הזו נחשבת לאחת מהמסעדות הטובות בישראל.
חשוב לדעת כי שף עזרא קדם גם אחראי לגידול רוב המצרכים (הירקות בעיקר) המוגשים במסעדה וזו מתוך תפיסת עולם כוללת וקפדנית השואפת לשליטה מלאה בתהליך הכנת המזון ואופן הגשתו.
בבעלותו של קדם שטח חקלאי בן 9-8 דונם ובו הוא מגדל כחצי מתצרוכת המוצרים של מסעדת "ארקדיה" ואת יתר הסחורה הוא רוכש מחקלאים ברחבי ישראל.
המסעדה איננה כשרה ונחשבת לכור היתוך ועיצוב של רבים מהשפים המובילים בישראל.
ביתו של הרב על רהיטיו והפריטים האותנטיים שבו, היכרות עם חיי הרב באמצעות סרט וסיפורים מרתקים. צוות האתר מעביר הדרכה מרתקת המשלבת סיפור, משחק והפעלות. בבית הרב נמצא גם היכל ישיבת מרכז הרב, מה שידוע כיום כ"ישיבת מרכז הרב".
למידע נוסף...עשר קרמיקאיות איחדו כוחות ופתחו חנות בשוק מחנה יהודה בירושלים: "פרי האדמה"- חנות קואופרטיב.
למידע נוסף...בלב ירושלים במאפיה ביתית ירושלמית קרוב לשוק מחנה יהודה מתגוררת לה רותי בבית קטנטן ומנהלת מאפיה מרתקת. רותי -אמא ל 11 ילדים וסבתא שאופה ומנהלת את העסק הקטן.
למידע נוסף...מעלית הזמן- מסע מרתק אל בטן האדמה בירושלים העתיקה, מסע אווירי אל שמי ירושלים הצלולים, חוויה אינטראקטיבית בשלל אפקטים.
למידע נוסף...
דרוגי-גולשים
טעים מאוד ויקר
עמודים